Welcome to MindPlay Romania ¬ Joci cu cap sau ramai fara el

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Vice

Fondator
 • Număr conținut

  41
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Days Won

  15

Vice last won the day on Septembrie 17

Vice had the most liked content!

Reputație Comunitate

16 Good

2 Urmăritori

Despre Vice

 • Rang
  A.C.A.B.

Vizitatori Recenți Profil

151 citiri profil
 1. Bun venit!
 2. Bun venit!
 3. Bun venit!
 4. Bun venit! Subtil... ÷)
 5. Salut! Comunitatea MindPlay Romania recruteaza un Overwatch care sa se ocupe de sectiunea "Verificari Demo". Overwatch-ul va avea responsabilitate totala pentru aceasta sectiune. Tot ce se intampla acolo este moderat de Overwatch, nu de vreun alt moderator al forumului. Nume: Varsta: De cat timp joci Counter-Strike: Experienta Overwatch (mica/medie/mare):
 6. In momentul in care deschideti o campanie de admini pentru server-ul detinut de voi, numiti-l sub forma urmatoare: DNS [Campanie Admini]. Este permisa deschiderea a maxim doua campanii lunar, pentru fiecare server; Mesajul trebuie sa fie cat mai clar, fara detalii ce pot crea nelamuriri; Deschiderea campaniilor este permisa doar detinatorilor de server; DNS-ul server-ului: Modul server-ului: Sloturile server-ului: Numarul de admine oferite: Perioada:
 7. MindPlay Romania afiliaza servere de orice tip de joc care sunt gazduite la firma KGB Hosting sau la reselleri autorizati. Serverele afiliate vor beneficia de categorie, DNS, moderator forum, suport pentru server pe forum si canal pe server-ul de TeamSpeak 3. IP-ul server-ului: DNS-ul dorit: Moderator forum: Firma la care este gazduit server-ul: Daca cererea va este acceptata, contactati un administrator in privat pentru sectiunile dorite.
 8. 1.
 9. Cerere acceptata! Te astept pe TS, pentru adaugarea gradului.
 10. Titlul subiectului trebuie sa fie de forma "[Joc] <<nume joc>>"; Nu se accepta ca "X" sa posteze un mesaj, dupa care "Y" sa raspunda, iar "X" sa posteze alt mesaj (trebuie sa existe doi utilizatori diferiti intre doua mesaje); Doar moderatorii au permisiunea de a crea jocuri noi;
 11. Nume: Sugestie: Ce plus crezi ca ar aduce comunitatii: Imagine (optional):
 12. Numele moderatorului reclamat: Motivul reclamatiei: Dovada: Alte adaugari:
 13. Cont mai vechi de 30 zile; Buna cunoastere a regulamentului; Activitate pe server-ul de Team Speak 3; Activitate in sectiunea pentru care optati; Minim 50 postari.
 14. Nume: Varsta: Motivul pentru care doresti sa te alaturi echipei noastre: Ce sectiune doresti sa moderezi: Poti activa pe server-ul de Team Speak 3?: Alte precizari:
 15. Inainte de a deschide un subiect nou, uitilizati functia de cautare pentru a verifica daca respectivul subiect a fost discutat in trecut; Este interzisa folosirea cuvintelor sau a imaginilor obscene in postari, avatare si semnaturi; Nu acceptam ca membri sa foloseasca un limbaj vulgar; Postarile off-topic (nu au legatura cu subiectul respectiv) si postarea dubla sunt interzise; Spam-ul si bump-ul sunt interzise; Nu este tolerat niciun tip de reclama la alte comunitati; Orice incercare de defaimare a comunitatii este interzisa si sanctionata cu ban;